top of page

Special Events

Van Axel:
 

Mensen houden van spelletjes spelen. Zowel alleen als met hun vrienden ... coöperatief, competitief of gewoon om een verhaal te vertellen. En mensen houden van kunst. Ze houden van creativiteit en koesteren manieren om zich uit te drukken. Ze zien graag dingen groeien. En het ervaren van persoonlijke verbetering kan heel krachtig en vertederend zijn.

Gedurende mijn tijd in de hobby van het miniatuurschilderen en het spelen van rollenspellen, ben ik me keer op keer gaan realiseren dat dit waar is. Deze hobby is een vaste steunpilaar in mijn leven geworden die de goede tijden nog levendiger en kleurrijker heeft gemaakt, maar me ook door de donkere en moeilijkere tijden heeft gesleept. Tot vier jaar geleden kon ik me niet voorstellen dat zoiets onbelangrijks als het aflakken van een nieuwe held voor mijn lokale "Warcry"-campagne of de succesvolle "grote onthulling" van de grote boze slechterik aan de spelers in mijn langlopende Dungeons and Dragons-campagne me zoveel energie kon geven.  

Ik denk dat het de combinatie van al deze aspecten is die deze hobby zo de moeite waard maakt. De kalme en bijna meditatieve rust van het schilderen, de breinbrekende strategische planning van je legersamenstelling, volgende strategische zet of volgende level-up van je personage en uiteindelijk het lachen, de emoties en het rollenspel tijdens het rollen met raar gevormde dobbelstenen. 

Daarom wil ik ook andere mensen bij deze hobby betrekken. Ik wil hen helpen om hun eerste (of tweede) stappen te zetten in deze prachtige hobby, zodat ze daarna zelf en op hun eigen unieke manier kunnen gaan ontdekken, creëren, groeien en genieten. 

Hieronder vind je een paar manieren waarop we tot nu toe les hebben gegeven. De meeste workshops en evenementen die je hier vindt, zijn op maat gemaakt en zijn ontworpen met de klanten zelf, die nauw betrokken zijn bij het proces. Bekijk ze om je creativiteit aan te wakkeren en aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een idee hebt. We helpen graag iets te creëren om de liefde voor deze ongelooflijk bevredigende hobby te verspreiden.

IMG-20230908-WA0052.jpg
IMG-20230908-WA0045.jpg
IMG-20230908-WA0028.jpg
IMG-20230908-WA0042.jpg

School Workshops

Leer het ze nu ze nog jong zijn ;)!

Dankzij een geweldige samenwerking met het Minkema College in Woerden kregen we de geweldige kans om hun leerlingen (middelbare scholieren) te leren miniatuurschilderen. In een 3 uur durende workshop in een van hun kunstklaslokalen (die door eindeloos enthousiasme uitliep tot bijna 4 uur), konden we ze alles leren wat ze nodig hadden om de hobby mee naar huis te nemen en hun schilderreis voort te zetten met hun ouders en vrienden.

Als je geïnteresseerd bent om ons les te laten geven op jouw instituut, neem dan contact met ons op en we helpen je graag met plannen en organiseren!

Neem contact met ons op over schoolevenementen!

School Workshops

Teambuilding en Bedrijfsevenementen

Probeer eens iets anders!

Dankzij shows als Stranger Things, Community of het wereldwijde fenomeen Critical Role zijn Dungeons and Dragons (en dus ook Tabletop Roleplaying-Games en miniaturen) niet meer zo nerdy als vroeger. Veel mensen kunnen zich tegenwoordig inleven in deze dingen en vinden misschien een nieuwe hobby als ze met dit materiaal worden geconfronteerd.

Probeer miniatuurschilderen eens! Laat je collega's iets nieuws uitproberen en verras ze met onze workshops miniatuurschilderen op je bedrijf.

Neem contact met ons op voor bedrijfsevenementen en teambuilding!

20230811_153452.jpg
20230812_132650 1.jpg
20230811_153320 1.jpg
20230811_153431.jpg
IMG_4201.jpg
DSC_9338.jpg
IMG_4197.jpg
DSC_9333.jpg
DSC_9344.jpg

DnD events & Bachelor(ette) Parties

Hou je van Dungeons and Dragons? Laten we spelen!

 

Wij organiseren paint-and-play evenementen samen met NL's grootste DnD community Dutch20! Leer schilderen en gebruik je mini meteen in een professioneel georganiseerde oneshot. Of laat ons een introductie-evenement organiseren voor jou en je vrienden in de hobby van DnD of de fijne kunst van het Dungeon-Master zijn.

Iemand vrijgezel(ette)? Combineer een schilderworkshop of een DnD-evenement met wat biertjes, hapjes en een kampvuur op een oude binnenplaats van een gevangenis (Oude Pieter Baan Centrum, Utrecht) en je hebt misschien wel het perfecte alternatieve vrijgezellenevenement.

Neem contact met ons op over Vrijgezellenfeesten of DnD-evenementen!

Teambuilding and Company Events
DnD events and Bachelor Parties

Workshops voor mensen met speciale behoeften

Help ons een verschil te maken!

Miniatuurschilderen is raar. Het doet rare dingen met mensen. Ik heb overprikkelde en hyperactieve mensen urenlang in toegewijde stilte zien werken. Maar ik heb ook verlegen en stille mensen zien opbloeien die enthousiast begonnen te kletsen over nieuwe miniaturen of geweldige ideeën voor nieuwe kleurstellingen. "Ik ben zo blij dat we dit voor hem hebben gevonden" of "Ik heb haar nog nooit zo lang zo geconcentreerd bezig gezien" zijn enkele van de mooiste dingen die we ouders hebben horen zeggen over hun kinderen en het schilderen van miniaturen. 

We hebben ervaring in het werken met mensen met ADHD, Autisme en fysieke uitdagingen (bijv. tremoren) en we helpen je graag om iets nieuws uit te proberen dat een positief verschil kan maken in iemands leven. Onze locatie is rolstoeltoegankelijk en we hebben ruimtes die kunnen worden ingericht om een werkruimte te creëren met zo min mogelijk prikkels van buitenaf.

Neem contact met ons op voor een taylor-made workshop die past bij jouw behoeften

IMG-20230815-WA0019.jpeg
20230815_124547.jpg
Workshops for Special Needs

Wil je een evenement boeken?
Neem contact met ons op of gebruik onderstaand formulier!

Tel: +31 6 46814604

e-mail: info@pinkorcstudios.com

IMG_3036_edited.jpg
IMG_3035_edited.jpg

Bedankt voor het indienen!

Book an Event
bottom of page